Rande naslepo

18 March 2017

Icon made by Freepik from www.flaticon.com
Rande jsou vždycky fajn. Sejdete se s téměř neznámým člověkem a snažíte se během celého večera překonat veškerou svoji stydlivost a předvést se jako ten nejvíc supr člověk v celém vesmíru. Nebo alespoň trošku, neříkejte mi, že ne! Jenže pak jsou tu ještě trochu jiné schůzky- ty naslepo.

Buď jste už přes nějakého známého tak nějak neurčitě domluveni, že v pátek ve 3 hodiny odpoledne máte být v podniku na Jiřáku a svých zelených šatech. A nebo vám třeba kamarádka zavolá, jestli byste náhodou nemohli přijít na chvilku k nádraží, prostě jen tak. Jasně, proč ne, asi dáme kafíčko? Hmm, omyl.

Takže hezky po tréninku, docela splavený, běžíte na místo schůzky. A už po prvních slovech této kamarádky je jasné, že dneska to bude asi trochu jiné. Nebudeme nikoho drbat, ty půjdeš se spolužákem mýho přítele na rande. Aha. Co že máte ještě nedořešenej vztah z minula? Že vlastně vůbec nemáte chuť na rande? Už jste v tomhle kolotoči a najedou je už blbý z toho všeho vycouvat. Nebo jste blbí vy. To je už stejně fuk.

Má to světlé chvilky, ale pak i ty temnější, kdy se ukáže, jako moc vás stalkoval. Ani oznámení: ,,Mám poukaz pro 2 osoby na romantický víkend do Špindlerova mlýna a pořád nevím, koho vzít.." nevyzní v tento moment zrovna příjemně. Po třech hodinách předstírání zájmu, abyste svůj protějšek neurazili, přichází už doba, kdy ,,nutně musíte domů" nebo ,,stavit se pro psa u veterináře". Po trapném rozloučení se už můžete psychicky zhroutit za dveřmi svého bytu a vše zapít lahví červeného.

A pak je tady dohra. Druhý den od spolužáků zjistíte,

  •  jak váš protějšek šel večer ještě na party, kde všude rozhlašoval, s jakou super holkou byl zrovna venku
  • že se  možná ROZEJDE SE SVOU SOUČASNOU PŘÍTELKYNÍ 
  • vlastně nemůže dočkat, až si z touhle zase vyrazí
  • a že mu vaše kamarádka vlastně poslala váš fb profil spolu s x dalšími a on si vás vybral. Jako housku na krámě.
jupí!!!!

No, pak to stejně všechno skončí po jednom telefonním hovoru. Tam mu vysvětlíte, že máte tedy ještě pár nedořešených záležitostí, kvůli kterým by asi nebylo nejlepší se teď k někomu vázat.
Šmitec. Docela heart breaker tahle slečna.

A čím tomu jde ještě nasadit korunu? Když vaše dohazovačka po 6 měsících prohlásí, že se jí ten kluk vlastně moc líbil a teď by s ním moc ráda chodila ona (:
Promiň mami, až mi příště řekneš, že to bude nějaká bouda, už tě poslechnu.


3 comments :

  1. Tak takhle už jsem se dlouho nezasmála :D Já ještě (naštěstí) žádný takovýhle vyloženě rande naslepo nezažila, ale celkově první randíčka bývají zvláštní, ať už jsou naslepo nebo ne ;)

    Another Dominika

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj Domčo, jsme velice ráda, že se Ti můj článek líbí, snad ti udělal pěkné ráno :)

      Delete
  2. Přiznávám, že jsem se u čtení místy škodolibě pobavila :-D Skvěle napsáno! :-)
    Bebe

    ReplyDelete

Děkuji za každý váš komentář :)